« Takaisin

Annie Sloan WALL PAINT, ORIGINALAnnie Sloan Wall Paint.

Wall Paint on saatavilla 2,5 litran purkeissa, joilla maalaat keskimäärin 36 neliötä sekä 1,2 dl testipurkeissa, joilla maalaat reilun neliön.

Wall Paintilla on samoja hyviä ominaisuuksia kuin Chalk Paintilla, mutta sitä voi paremmin pyyhkiä ja hangata. Se on sen vuoksi täydellinen maali seiniin ja kattoihin, joihin elämä jättää jälkensä.

Wall Paint on vesiohenteista, hyvin peittävää, riittoisaa, hajutonta, nopeasti kuivuvaa ja mattapintaista, kuten Chalk Paint. Wall Paintissa on kuitenkin parempi kulutuksen- ja hankauksenkesto, joten se soveltuu täydellisesti seinille ja kattoihin. Wall Paint ei tarvitse vahaa tai lakkaa viimeistelyyn. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään ja voit luoda ihan oman, täydellisen sävyn itsellesi. Wall Paintia voit myös käyttää liitutauluna, siihen voi kirjoittaa liidulla ja pyyhkiä pois (liitaulun ei siis enää tarvitse olla musta tai vihreä). Siinä on vain minimimäärä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) eikä se sisällä lyijyä ja se on saanut eurooppalaisten standardien mukaisen Toy Safe -merkinnän.

Wall Paint on parhaimmillaan kulutuksenkestoa vaativissa seinissä ja katoissa. Huonekalut ja muut esineet kannattaa edelleen maalata Chalk Paintilla, jolla on ainutlaatuinen tarttuvuus, peittävyys ja hengittävyys muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäksi. Toki Chalk Paintillakin voi maalata seiniä, kuten ennenkin, mutta Wall Paint tarjoaa seinille sitä vahvemman kulutuksenkeston eikä se tarvitse viimeistelyä vahalla tai lakalla. Jos seinäpintasi kuitenkin vaatii maalilta täyden hengittävyyden, suosittelemme siihen Wall Paintin sijaan Chalk Paintia.

Annie on huolella valinnut Wall Paintin sävyiksi seiniin sopivia värejä, jotka täydentävät hyvin Chalk Paintilla maalattuja huonekaluja.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
2,5 L89.00 €
1,2 DL15.00 €