« Takaisin

CHALK PAINT, PURE

Chalk Paint® decorative paint by Annie Sloan

Pakkauskoko 1 litra, jolla maalaa keskimäärin 13 neliötä.
Saatavana myös 1 dl testipurkkeja, joilla voit varmistaa sävyn oikeellisuuden, maalata pienempiä huonekaluja tai tehdä koristemaalausta.

HUOMAATHAN, että väreihin vaikuttaa aina näytön asetukset. Värikarttoja on myytävänä tässä verkkokaupassa. Jos ostat pelkän värikartan välttääksesi rahdin valitse sen toimitustavaksi nouto myymälästä, värikartan hintaan sisältyy postitus kirjekuoressa.

Mallikuvissa maaleja on saatettu myös sävyttää toisilla sävyillä ja käsitellä vaalealla tai tummalla vahalla, joka vaikuttaa värisävyihin. Maaleja voi helposti sekoittaa keskenään ja luoda näin omia sävyjä.


Hintaan lisätään rahtikulut. On myös mahdollista käydä noutamassa maalit Måla & Moresta, Museokatu 34, Helsinki.MÅLARFÄRG Chalk Paint® decorative paint by Annie Sloan

Förpackning 1 l, räcker till i genomsnitt 13 m2.
Finns även testburkar (1 dl) för dig som vill testa den perfekta tonen, måla mindre möbler eller göra ett dekorativt mönster.

VÄNLIGEN OBSERVERA att kulörerna kan variera beroende på dina bildskärmsinställningar.  Färgkartor finns till salu i nätbutiken.

Fraktkostnader tillkommer.
Det är även möjligt att avhämta varorna på Måla & More, Museigatan 34, Helsingfors, Finland. Välj då leveransmetoden Hämta i butik.


Hinta alk.12.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
1 DL TESTIPURKKI12.00 €
1 L PURKKI38.00 €